17 Νοε 2008

YourCatherine proudly presents: "Οι περιπέτειες μιας σινεφίλ Vol.1: Οι 3 ήττες"

Έχουμε και λέμε: το γεγονός και μόνο ότι έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στις αποθήκες στο λιμάνι την 3η μέρα του Φεστιβάλ μπορεί να θεωρηθεί απο μόνο του μια πρώτης τάξεως ήττα.
Αποφάσισα λοιπόν να δω τους "3 Πιθήκους" ("Uc maymun"), τουρκική παραγωγή, ταινία έναρξης στις"Ματιές στα Βαλκάνια". Φυσικά, δεν βρήκα εισιτήρια (δεύτερη ήττα, τι περίμενα άλλωστε δύο ΩΡΕΣ πριν την προβολή)
Βασικά, δεν βρήκα εισιτήριο για καμιά από τις βραδυνές προβολές της Κυριακής. Ούτε για το "Liverpool", ούτε για το "Άσε το κακό να μπει", ούτε καν για τον "Πιλότο Αμπού Ραέντ" (σ.σ. στη συγκεκριμένη ταινία δεν υπάρχει κανένας πιλότος...) Όχι, για το "Φιλί της ζωής" του Ζαπατίνα δε ρώτησα.
Η τρίτη ήττα δεν άργησε να 'ρθει, καθώς ζήτησα εισιτήρια για το "Akires to Kame" ("Ο Αχιλλέας και η χελώνα"). Φυσικά δε βρήκα (τι περίμενα άλλωστε δύο ΜΕΡΕΣ πριν την προβολή- Takeshi Kitano είναι αυτός)
Έτσι, πέρασα τη βραδιά μου τρώγωντας Patafritas και χαζεύοντας βιτρίνες στην Τσιμισκή. Και μετά στο σπίτι είδα το "Danny the dog". Και μου άρεσε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έζησα κάτι παρόμοιο. είναι εκνευριστικό..
ήσουν μόνη?

Your Catherine είπε...

για πες; τι δεν είδες εσύ;
(μόνη ποτέ -όμως πάντα μιλάω σε πρώτο ενικό)

Ανώνυμος είπε...

μη ρωτάς τι είδα. ρώτα τι δεν είδα
ήταν 4. αφού δεν τις είδα δεν τις αναφέρω καν
πήγα χτες στην αποθηκη Γ για τον κοστουριτσα και τρόμαξα με τόσο κόσμο.
πολλά κιλά δήθεν
αύριο ελπίζω ναναι καλύτερα με το πάρτυ muzine
ας δω τώρα το Waltz with Bashir και δεν θα σκάσω αν δε δω κάτι άλλο

2 φορές έχω πάει μόνος σινεμά. ούτε με χάλασε ούτε έπαθα κατάθλιψη αλλά δεν το ξανακυνηγώ

καλημέρα

Your Catherine είπε...

κουστουρίτσα ήθελα να πάω στο masterclass, ακυρώθηκε! καθόλου δε με θέλει αυτό το φεστιβάλ. τουλάχιστον χθες είδα κάτι καλό (new post)