20 Μαΐ 2011

$@##%* Μπιιιπ!

"Η κουζίνα είναι ένας χώρος γεμάτος πάθος και ένταση..." Αντιγράφω από την εισαγωγή στο site του γνωστού τηλεοπτικού project Μαγειρικής, του Μποτρίνι. Σαφώς! Αυτό όμως που δεν αναφέρεται πουθενά είναι η ειδική σήμανση "Προσοχή! Κίνδυνος! Θα σας πέσουν τα αυτιά".
Κοίτα, γενικώς τον συμπαθώ τον σεφ. Και σε εστιατόρια του έχω φάει και τον 'Εφιάλτη στην κουζίνα' έβλεπα. Αφετέρου δε πιστεύω ότι είμαι 'γκάου' ή πουριτανή ή οτιδήποτε άλλο.
Αλλά αυτό το ακατάσχετο και άνευ λόγου βρισίδι από την πλευρά των παιδιών-παικτών με ενοχλεί πολύ. Λες και τους έχουν βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο τους να ρίχνουν 8 'μαλάκα' ανά επεισόδιο. O καθένας.
Υπό άλλες συνθήκες θα το παρακολουθούσα το project ανελλιπώς. Τώρα, το πετυχαίνω τυχαία στο ζάπινγκ και δεν το μπορώ περισσότερο από 5 λεπτά.
Και κάτι σημαντικό: θεωρώ ότι η εικόνα και συμπεριφορά των νέων που παρουσιάζεται μέσα από το show δεν τιμά καθόλου μα καθόλου τις εταιρίες που έγιναν χορηγοί και υποστηρικτές της εν λόγω εκπομπής. Πόσο μάλλον όταν αυτές δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: