12 Φεβ 2014

Κάποιος να με εμπνεύσει!

"Μέσα σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει η ισοπεδωτική ομοιομορφία, το βεβιασμένο styling και τα Mikel, ψάχνω κάποιον να με βοηθήσει να ανοίξω το κουτί", γράφω στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, που τυγχάνει να είναι το cover photo μου στο Facebook. Και εξηγούμαι..."
Κατά καιρούς περνάω στη ζωή μου περιόδους φουλ ενεργητικότητας και συνεχούς δημιουργίας, ακολουθούμενες από διαστήματα απόσυρσης και αναβλητικότητας. Ένας φυσικός κύκλος, όλοι μας έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Και ενώ οι περισσότεροι περνούν από τη μια φάση στην άλλη μέσα από προσωπικές διεργασίες, είμαστε κι εμείς (εγώ!) που το ερέθισμα για την αλλαγή δίνεται μέσα από την επαφή με τρίτους. Για το λόγο αυτό ψάχνω συνεχώς τους ανθρώπους εκείνους που θα μου δώσουν έμπνευση. Όχι όμως στην οικογένεια, στους φίλους ή γνωστούς, αλλά σε νέα πρόσωπα, που θα με κρατήσουν σε εγρήγορση όταν κινδυνεύω να παρασυρθώ! Το πολυπόθητο 'Food For Thought' για μένα βρίσκεται σε άγνωστους χαρακτήρες, σε ανεξερεύνητα μυαλά και αναπάντεχες συμπεριφορές! 
Γι αυτό όταν το writer's block με επισκέπτεται, μπλοκάροντας κάθε προσπάθεια μου να γράψω ένα αξιοπρεπές κείμενο, όταν το burn-out με καταβάλλει και απλώς αρνούμαι να συνεχίσω, γίνε αυτός που θα με βοηθήσει να ανοίξω την κονσέρβα!

*for the record, οι άνθρωποι που με ενέπνευσαν κάποια στιγμή, ασυναίσθητα, χωρίς καν να το προσπαθήσουν ή να το καταλάβουν, είναι αυτοί που σήμερα θεωρώ φίλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: