27 Δεκ 2013

Προσωπική Ανασκόπηση ...και oλίγα resolutions!

Αν κάτι έμαθα μέσα στο 2013 είναι να αγαπώ τον εαυτό μου. Και να φοράω κραγιόν!! Παρόλο που δε συνέβη το life-changing γεγονός, θεωρώ ότι ήταν μια καλή χρονιά. Μια πραγματικά καλή χρονιά..

Το 2013 έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου και άρχισα επιτέλους να κάνω πράγματα για μένα. Ρύθμισα τα θέματα της υγείας μου και την κυκλοθυμία μου. Μπήκα σε μια πιο προσεχτική διατροφή και ξανάρχισα το γυμναστήριο.  Έβαλα και το τρέξιμο στη ζωή μου.
Ταξίδεψα! Δυο φορές εκτός συνόρων, δυο στην πρωτεύουσα και σε ένα νησί. Επισκέφθηκα τα πάτρια εδάφη του αγαπημένου μου Dali στο Figueres και στο Cadaques, πραγματοποιώντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα.
Έζησα χωρίς την αδερφή μου! Κι όμως διαπίστωσα ότι η χιλιομετρική απόσταση νοητά μας έφερε πιο κοντά. Και δε λυπάμαι καθόλου που βρίσκεται μακριά!
Προσωπικά και επαγγελματικά όλα κύλησαν ομαλά.  Με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Με τα ωραία και τα άσχημα. Σταθερότητα με πρόσημο θετικό!

Στον αντίποδα τώρα… το 2013 έκανα μια μεγάλη προσπάθεια, που τελικά δε μου βγήκε..  Έψαξα ανάμεσα σε ανθρώπους, ιδέες και πράγματα να βρω την έμπνευση με λιγοστή επιτυχία.. Δεν διάβασα κανένα βιβλίο, αντιθέτως είδα άπειρες ταινίες και αφιέρωσα υπερπολύτιμο χρόνο στο internet.. Δεν έχω κρεμάσει ακόμα κάδρα στους τοίχους.

Το 2014 με βρίσκει πιο δυνατή, πιο αισιόδοξη και πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ. Θα συνεχίσω δυναμικά τον αγώνα για να αναγνωριστεί η αξία μου, θα μεγαλώσω την οικογένεια μου και θα βρω επιτέλους αυτό που με τρώει μέσα μου..Δεν υπάρχουν σχόλια: