20 Σεπ 2011

Κι αν χάσω το κινητό μου?

Όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος, κάνω ένα συμμάζεμα στα social media μου, όλα αυτά τα sites, networks κλπ κλπ, τα οποία μου σπαταλούν φαιά ουσία με αποτέλεσμα όχι να μου προσφέρουν κάτι, αλλά να μου καίνε τον εγκέφαλο!
Αρχίζω με το αγαπημένο μου blog, το οποίο για άλλη μια φορά έχει αραχνιάσει. Yes, I know. Το μόνο που κινείται είναι η σύνδεση με το twitter στη δεξιά πλευρική στήλη. Δεσμεύομαι όμως, στο εξής να το επισκέπτομαι συχνά και να γράφω.
Τώρα μάλιστα που έχω τον blogger στο κινητό μου...!
Και μιας και είπα twitter, αυτό μάλιστα. Your Catherine's next best thing! Όλο το καλοκαίρι, οι 15 followers μου είχαν την ευκαιρία να ενημερώνονται σε πρώτο χρόνο για βουτιές, παγωτά και ταξίδια. Λες και τους νοιάζει!
Ναι μα, αφού το έχω και το twitter στο κινητό μου...!
Μην ξεχνάμε και το facebook, βεβαίως βεβαίως... Σταθερή αξία. Τόσο που οι φωτογραφίες μου εκεί δείχνουν παλιακές και ξεθωριασμένες. Θα προσθέσω καινούριες.
Τώρα μάλιστα που έχω το facebook στο κινητό μου...!
Έχω κι ένα ρημαδοπροφίλ στο Google+, αλλά και στο LinkedIn, αλλά και στο Webpet (αυτό το τελευταίο όχι εγώ, ο Freddie μου).
Και αυτά θα τα ανανεώσω λίαν συντόμως, γιατί φυσικά έχω τις αντίστοιχες εφαρμογές και στο κινητό μου...!
Έρχεται λοιπόν ένας πολλά υποσχόμενος και γεμάτος ιντερνετικός χειμώνας! Αλλά εδώ που τα λέμε... παίρνε και κανένα τηλέφωνο :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: