30 Μαΐ 2008

Introduction - 3 συμβουλές...

Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι η μαμά μου μου έλεγε να μην είμαι περίεργη και να μη ζαλίζω τον κόσμο όλη την ώρα με ερωτήσεις. Εγώ λοιπόν μεγαλώνοντας αποφάσισα - και έγινα - δημιοσιογράφος!

Επίσης, η καλή μου η μαμά από μικρή μου είχε τονίσει τη σημασία του να είναι κανείς ... ευγενικός. "Η ευγένεια είναι αρετή" μου έλεγε και εγώ την πίστευα και ακολουθούσα πιστά τη συμβουλή της, ήμουν πάντα χαμογελαστή και γλυκομίλητη... Μέχρι που μια αποφράδα ημέρα, μέσα σε κλίμα σύγχησης, τρέλας και πανικού βγήκαν στην επιφάνεια τα όχι και τόσο ευγενικά μου αισθήματα (sic) απέναντι σε οδηγό του ΟΑΣΘ και ενώπιον κοινού μεγάλου, συμπεριλαμβανομένης και της λατρεμένης μου μανούλας.

Την τρίτη συμβουλή της ακόμα τη θυμάμαι και ακόμα την τηρώ: "Να μη μιλάς σε αγνώστους" μου είχε πει. Δεν θα την απογοητεύσω τρίτη φορά... όχι δεν θα την απογοητεύσω. Μα επειδή η ανάγκη είναι μεγάλη... δεν θα σας τα πω... θα σας τα γράψω...

2 σχόλια:

psarog είπε...

Περιμένουμε..Με αγωνία...

Καλή αρχή!

K είπε...

Μάλλον οι καλές μας οι μαμάδες δεν μπορούσαν να μαντέψουν σε τι ψυχολογική κατάσταση μας αναγκάζουν να ερχόμαστε καθημερινά με αποτέλεσμα να μην ακολουθούμε τις συμβουλές τους.

Ο καλός μου ο μπαμπάς μου έλεγε να προσέχω που βάζω την υπογραφή μου... Αλλά και εγώ δεν τον άκουσα και υπογράφω για σένα.

Cj