4 Νοε 2011

Μελάνι στο δέρμα

Κάθε χρόνο τέτοιον καιρό περνά από το μυαλό μου η ιδέα να κάνω τατουάζ. Το σκέφτομαι εδώ και πολλά χρόνια, πριν το τατουάζ γίνει μόδα και αρχίσουν όλοι να σημαδεύονται στα καλά καθούμενα άνευ λόγου και αιτίας.
Αλήθεια, τί μόδα είναι αυτή; Πιστεύω ότι είμαι το τελευταίο άτομο που δεν έχω ακόμα τρυπηθεί. Άντε και κανα-δυο άλλοι που ξέρω. Το παρατήρησα κυρίως φέτος το καλοκαίρι: το τατουα-τζίδικο είναι η νέα παιδική χαρά. Όταν πήγαινα εγώ σχολείο το super extreme της εποχής ήταν να βάψεις τα μαλλιά σου με χρωμοσαμπουάν...! Σήμερα όλοι από μικροί έχουν και δυο και τρία τατουάζ και σκέφτονται το επόμενο.. εκστασιασμένοι, σαν να ανακάλυψαν τον τροχό!
Εγώ ξέρω καλά τι θα κάνω, για το που ακριβώς δεν είμαι σίγουρη, σίγουρα όχι σε σημείο που θα μπορώ να το δείχνω και να καμαρώνω σα γύφτικο σκερπάνι.
Κάθε χρόνο όμως το αφήνω εξαιτίας της (παράλογης;) φοβίας μου για τις βελόνες. Λες να το τολμήσω φέτος; Αλήθεια πονάει..;

3 σχόλια:

{Marianna} είπε...

Το ότι έχει γίνει πολύ της μόδας ισχύει και με το παραπάνω... Εγώ το παρατήρησα στις συγκεντρώσεις του Ιούνη στο Σύνταγμα! Μα,ΌΛΟΣ ο κόσμος είχε να μοστράρει κι από ένα! Και δυστυχώς τα περισσότερα ήταν και κακόγουστα...

Αν είσαι σίγουρη να το κάνεις, είναι όμορφο να έχεις κάτι προσωπικό, που σε εκφράζει, πάνω σου... Κι εγώ έχω σκεφτεί περίπου τι θέλω να κάνω και που το θέλω, το δικό μου εμπόδιο είναι τα χρήματα... :)

Καλό βράδυ!

NOSTOS είπε...

θα συμφωνήσω κι εγώ να κάνεις κάτι που σε εκφράζει,το τατουαζ εξ'άλλου είναι προσωπικη υπόθεση,για το αν πόναει,όχι εγώ που το έκανα στο μπράτσο δεν κατάλαβα τίποτα,αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα σε ποιό σημείο θα το κάνει κανείς.Καλλο βράδυ να έχεις.

Your Catherine είπε...

φίλοι μου ευχαριστώ για τα σχόλια. θα σας ενημερώσω αν το τολμήσω ...